Varsågod - det är bara att tanka hem!

 

Ett utmärkt litet program för att förvara sin password och pinkoder i. Programmet är på endast 160kb och Du behöver bara komma ihåg ett enda password. Sedan har Du alltid nära till alla Dina password och pinkoder. Filen ligger krypterad på hårddisken och kan inte läsas. Rekommenderas varmt!

Password keeper

 

En liten checklista inför triathlontävlingar som jag har snott och modifierat lite. Om Ni vill kan Ni knåda till en egen variant så att den passar Er.

Checklista Triathlon

 

Här har Ni en liten checklista att ta till då Ni skall iväg på ett ultralopp - främst tidslopp. Denna har jag gjort själv och utefter vad jag behöver ha med mig. Men även här har Ni en grundmall att jobba med.

Checklista Ultralopp

 

Här har Ni ett varvschema som kan användas på ett ultralopp - främst tidslopp. Denna har jag lyft ut från min träningsdagbok. I den gulmarkerade cellen C1 fyller Ni i varvets längd uttryckt i kilometer.Därefter är det bara att vandra ner i kolumnen för kilometertempo (i snitt) och se hur långt Ni tid det tar för exempelvis 30 varv och hur långt Ni har kommit då beroende på hur långt varvet är. Grundvärdet i excelarket är ett varv på 400 m - 0,4 km.

Varvschema Ultralopp